Κραυγή αγωνίας από τους κατοίκους της Άνω Δροσούπολης Άνω Λιοσίων


Ένα από τα πολύ γνωστά προβλήματα του Δήμου μας… οι καταυλισμοί που έχουν δημιουργήσει ένα ανεξάρτητο κρατίδιο και έχουν υποβαθμίσει γειτονικές περιουσίες.

Η τοπική κοινωνία είναι ανάστατη και οι κάτοικοι αισθάνονται ανασφαλείς. Όλοι εκφράζουν αγωνιώδεις εκκλήσεις για την κατάσταση επικείμενης μετοίκησης των γνωστών προκλητικών, σε «γειτονίες παρθένες».

Έχουν παρατηρηθεί από άτυχους συντοπίτες μας, μέχρι και εγκαταλείψεις των ιδιόκτητων περιουσιών τους, ύστερα από 50ετή κατοίκηση στο Δήμο μας, λόγω παρουσίας των ανεπιθύμητων γειτόνων.
«Κατοικούμε σε μια ήσυχη συνοικία του Δήμου Φυλής. Για αυτό αναγκαζόμαστε σήμερα, πλήρως απελπισμένοι! Απελπισμένοι μα και αποφασισμένοι, να δείξουμε τους υπευθύνους, το πρόβλημα της μετοίκησης των γνωστών προκλητικών, που έχει ξεκινήσει και μεγεθύνεται δραματικά, μέρα με τη μέρα», ανέφερε κάτοικος της περιοχής.
«Ήρθε κάποια κυρία με ένα κοριτσάκι στη γειτονιά μας, με την πρόφαση να αγοράσει μια εγκαταλελειμμένη μονοκατοικία. Εκ των υστέρων αποδείχθηκε πως ήταν απάτη, αφού ενεργούσε για λογαριασμό αθίγγανου και με το αζημίωτο», ανέφερε κάποια γειτόνισσα της περιοχής.

Κραυγή αγωνίας από τους κατοίκους της Άνω Δροσούπολης αλλά και των διπλανών συνοικιών, που κατά καιρούς διατράνωσαν τη φωνή τους ενάντια στην αγορά εγκαταλελειμμένων ιδιοκτησιών από τη γνωστή φυλή.


Πλατεία Ηπείρου

Έτσι, την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 και ώρα 15:15 πραγματοποιήθηκε συνάντηση των κατοίκων της Άνω Δροσούπολης, στην πλατεία Ηπείρου, με αφορμή ενδεχόμενες αγοραπωλησίες ιδιοκτησιών τον τελευταίο καιρό σε αθίγγανους, από ανεύθυνους συντοπίτες μας, πέριξ του Θεμελιωμένου κτηρίου της Στέγης του Ηπειρώτη.
Στέγη του Ηπειρώτη

Στην συνάντηση έσπευσε εκπρόσωπος του Δήμου και καθησύχασε τους κατοίκους, δίνοντάς τους την διαβεβαίωση ότι θα αποτρέψει τέτοιες αγοραπωλησίες.

Με την σημερινή διαμαρτυρία μας, θέλουμε να σας ευαισθητοποιήσουμε και να εκφράσουμε την έντονη αγωνία, ανησυχία και μεγάλη ανασφάλειά μας, για όλα τα παραπάνω έτσι ώστε να βρισκόμαστε σε εγρήγορση και να αποφευχθούν, αφού προληφθούν παρόμοια περιστατικά.

Εκ των κατοίκων της περιοχής.​​​​​​​​​​​​

Πηγή: paraponofylis

Το σχόλιο μας: Οι υποσχέσεις των διοικήσεων του δήμου, (πληθυντικός λόγω διάσπασης) περί άρνησης του ΤΑΠ και «προσωπικών εγγυήσεων» προκαλούν το γέλιο στα πικραμένα χείλη των κατοίκων που ακούν λόγια χωρίς αντίκρυσμα ενώ βλέπουν το χάος να κοντοζυγώνει στις περιουσίες τους. Για την Ελληνική Αυγή για την Φυλή, κάθε αγοραπωλησία θα πρέπει να συνοδεύεται από όλα τα νόμιμα έγραφα, όπως το «πόθεν εσχες» του αγοραστή και όλα τα έγγραφα που προβλέπει η Κεντρική Τράπεζα της Ελλάδος που να διασφαλίζουν πως το χρήμα δεν προέρχεται από ξέπλυμα και δεν είναι προϊόν εγκληματικής δραστηριότητας. Στην Ελληνική Αυγή, ωστόσο, σε καμία περίπτωση δεν συναινούμε στην εξαγορά της περιουσίας των δημοτών μας, από τον οποιονδήποτε προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την οικονομική ανέχεια που έχει επιβληθεί μέσω των διακομματικών μνημονίων και εργαζόμαστε στην κατεύθυνση κάθε νόμιμης λύσης ώστε να αποφευχθούν φαινόμενα αισχροκέρδειας επάνω στην απόγνωση των δημοτών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου