Μηδενική η παραβατικότητα στην Φυλή Δήμαρχε και στη Δροσούπολη...;


Την ώρα που ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς δήλωνε με καμάρι στην Δημόσια τηλεόραση ότι έχει εκμηδενίσει την εγκληματικότητα στον Δήμο Φυλής, λίγα μέτρα πιο πέρα λάμβαναν χώρα σοβαρά επεισόδια μεταξύ κατοίκων και τσιγγάνων, με αφορμή αλλεπάλληλα τροχαία που προκάλεσε τσιγγάνος σε κατάσταση μέθης.

Συγκεκριμένα, φορτηγάκι που κινούνταν επί της οδού Χαλκίδος στην Δροσούπολη , έπεσε πάνω σε δυο σταθμευμένα αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα ο οδηγός του να χάσει τον έλεγχο του οχήματος και να προσκρούσει πάνω σε τρίτο αυτοκίνητο που βρισκόταν εν κινήσει. Οι δυνατοί θόρυβοι από τα συνεχή τρακαρίσματα ανάγκασαν τους κατοίκους να βγουν από τα σπίτια τους, προκειμένου να δουν τι συμβαίνει και τότε ήρθαν αντιμέτωποι με ένα μεθυσμένο άνδρα, ο οποίος άρχισε να βρίζει και να τους απειλεί. Μάλιστα, προπηλάκισε τη γυναίκα κατοίκου στην οδό Χαλκίδος και ήρθε στα χέρια με τον ίδιο ενώ έβριζε και κινούνταν εναντίον και άλλων πολιτών.


Η άσχημη συμπεριφορά του προκάλεσε την αντίδραση του συγκεντρωμένου πλήθους που όρμησε εναντίον του ενώ οι πιο ψύχραιμοι ειδοποίησαν την αστυνομία. Όμως και ο ίδιος ειδοποίησε δικούς του ανθρώπους και λίγα λεπτά αργότερα κατέφτασαν και περικύκλωσαν την περιοχή περίπου 20 αυτοκίνητα με τσιγγάνους, οι οποίοι με τη σειρά τους εκτόξευαν απειλές κατά των κατοίκων. Παράλληλα, ο μεθυσμένος τσιγγάνος απείλησε, σύμφωνα με πληροφορίες και τους αστυνομικούς.

Λίγο αργότερα, πάνω στις φωνές και τον πανικό κάποιο αυτοκίνητο τον φυγάδευσε αλλά, υπό την απειλή γενικότερης σύρραξης με την παρουσία της αστυνομίας, τον έφεραν πίσω για να οδηγηθεί στο τμήμα. Τελικά, οδηγήθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, καθώς παραπονέθηκε ότι ζαλιζόταν.

Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο τσιγγάνος είχε βγει νωρίτερα από καφενείο που άνοιξε πρόσφατα στην περιοχή και προσφέρει και… ναργιλέδες, θαμώνες του οποίου είναι κατά βάση ομοεθνείς του.


Πηγή:doxthi.gr/

Υ.Γ. Ελληνικής Αυγής για την Φυλή: Στην Ελληνική Αυγή για την Φυλή εργαζόμαστε xωρίς τυμπανοκρουσίες και αναποτελεσματικές φανφάρες, με μέθοδο, σύνεση, σχέδιο και κυρίως αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα. 

Θέλουμε μια πόλη, πραγματικά τόπο να ζεις! ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ...

Ένας από τους βασικότερους πυλώνες του προγράμματος μας, είναι η ΠΑΤΑΞΗ της εγκληματικότητας από όπου και αν προέρχεται και ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ γιαυτό!

Δείτε το πρόγραμμα μας για την ασφάλεια αναλυτικά... https://ayghfylis.blogspot.gr/2018/03/blog-post_24.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου