Μονόπρακτο για τα πανηγύρια - Πρωταγωνιστής - Σεναριογράφος και σκηνοθέτης ο Δήμαρχος Φυλής, Χρήστος Παππούς

Αποτέλεσμα εικόνας για πανηγύρι δημου φυλης 2018

«Πολιτιστικές» εκδηλώσεις δήμου Φυλής μόνο κατ’ ευφημισμόν.
Περισσότερο ταιριάζει ο χαρακτηρισμός "ψυχαγωγικές εκδηλώσεις" του Φυλάρχου, του τοπικού site που "παίζει" τον Δήμαρχο κατά κόρον. Εξάλλου, ως γνωστόν ο Αργύρης προσέχει τα λόγια του και πολλές φορές διαφοροποιείτε από τους επικοινωνιολόγους του Δημάρχου.

Πανηγύρι λοιπόν χωρίς τραπέζια και φαγητό, και πολιτισμός τύπου πίστας στην Αχαρνών.


Εξαιρέστε τους Πολιτιστικούς Συλλόγους για την καλή δουλειά που κάνουν διαχρονικά, κατά τα άλλα την βγάλαμε με ελάχιστη συμμετοχή κόσμου με παραεμπόριο, με πάρα πολλούς ρομά, με ψέμματα και καμπόσο καμάρι του δημάρχου σε μια πόλη που η εγκληματικότητα σαρώνει, η βρωμιά συναγωνίζεται τους διεφθαρμένους και η αστυνομία του Τόσκα μόστρα στο δημαρχείο - 10 τζιπ είναι αυτά - (αν και δεν τα είδαμε όλα). 

Σκόρπισε άκρατο γέλιο - το παραδεχόμαστε - ο Δήμαρχος Φυλής κ. Χρήστος Παππούς σε όσους ανέχθηκαν τον συνωστισμό των ρομά για να ακούσουν την ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ομιλία του κατά την διάρκεια των... "πολιτιστικών εκδηλώσεων" του Δήμου Φυλής για το έτος 2018!

Καλύτερες στιγμές του μονόπρακτου, η αναφορά του στα περί "ασφαλούς πόλης" και η αναφορά του στην αντιμετώπιση της επισιτιστικής κρίσης που μαστίζει τον Δήμο, μαζί με την ανεργία, (αυτό δεν το είπε, γιατί άραγε;)

Στην προεκλογική του ομιλία, ο Δήμαρχος, είπε, ότι ο Δήμος Φυλής είναι... "πρώτος σε έργα σε όλη την Ελλάδα" καθώς έχει έτοιμα να ξεκινήσουν 59 έργα που ο συνολικός τους προϋπολογισμός θα ξεπερνάει τα 110 εκατ. ευρώ".

(Σ.Θ.Τ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ συντρόφια πρώτος σε έργα, όταν, αν, εάν, αφού και σαν ξεκινήσουν και κυρίως ολοκληρωθούν αυτά τα έργα. Κρατήστε μικρό καλάθι, γιατί έχουμε δει κι έχουμε δει εγκαίνια και εγκαίνια σε αυτό το Δήμο και ακόμη έργα όπως το Πάρκο Πόλης, οι δρόμοι στο Πανόραμα και άλλα έργα πνοής έμειναν μακέτες).

«Σύντομα ο Δήμος θα θυμίζει εργοτάξιο» τόνισε χαρακτηριστικά σε μια πλατεία όπου παρακολουθούσαν ράθυμοι περίπου 1000 δημότες οι περισσότεροι ρομά, χειροκροτούσε η πρώτη γραμμή των καλεσμένων, ενώ οι υπόλοιποι περίμεναν να τελειώσει ο Δήμαρχος για να εμφανιστεί στην μπουζουκλερί πίστα ο Αντύπας με το... "είσαι στα χάι μου".

Επικοινωνιακές εικόνες φοκλόρ, που δεν μπορούν να ξεπλύνουν τα 74.400 ευρώ που... "σπρώχνει" σε όσους τον σπρώχνουν επικοινωνιακά.Ο Δήμαρχος, που δείχνει την εκλογική αγωνία του σε κάθε ενέργεια του, προσπάθησε να οικειοποιηθεί ακόμη και τον προσωπικό αγώνα των φωτεινών εκείνων περιπτώσεων δημοτών μας οι οποίοι διαπρέπουν ΧΩΡΙΣ όμως η διοίκηση του Δήμου να κουνήσει ούτε το μικρό του δακτυλάκι.

Κάνοντας λόγο για αυτές τις επιτυχίες είπε ότι: «Οι νέοι μας διαπρέπουν στα Πανεπιστήμια και συμμετέχουν σε αποστολές της ΝΑΣΑ στην Ανταρκτική. Συνδημότης μας θα κολυμπήσει από τη Ρόδο μέχρι το ακριτικό Καστελόριζο.» τόνισε χαρακτηριστικά.Υ.Γ. Όσοι μας βρίσκατε και μας ρωτούσατε γιατί η "Ελληνική Αυγή για την Φυλή" δεν είχε κιόσκι στο πανηγύρι ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ είχε ένα περίπτερο 12 μέτρων, ρωτήστε τους άτολμους δημοτικούς άρχοντες.
Και του χρόνου κύριοι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου