Λωρίδα της Γάζας ο Δήμος Φυλής - Που είναι η ασφαλής πόλη που μας έταξες Δήμαρχε;

Αποτέλεσμα εικόνας για πυροβολισμοί Λιόσια αστυνομικοί

Δεκάδες πυροβολισμούς δέχθηκαν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ όταν «γνωστοί – άγνωστοι» έβγαλαν όπλα και τους πυροβολούσαν από ταράτσες και μπαλκόνια. Οι αστυνομικοί λίγο πριν είχαν σταματήσει για έλεγχο δυο ρομά μετά από καταγγελία για ληστεία στην περιοχή. 

Οι αστυνομικοί, εγκλωβισμένοι, όχι στην εμπόλεμη ζώνη της Ράκα, ούτε στην εμπόλεμη ζώνη του Λιβάνου αλλά στα Άνω Λιόσια, λίγα χλμ μακρύτερα από την Αθήνα, ζήτησαν ενισχύσεις, ανταπόδωσαν (στον αέρα) τα πυρά για εκφοβισμό  προκειμένου να απεγκλωβιστούν και έληξε το επεισόδιο μετά από ώρα συλλαμβάνοντας τελικά τους δυο υπόπτους χωρίς να προχωρήσουν σε εξακρίβωση και προσαγωγή υπόπτων για την επίθεση.

Η εγκληματικότητα και η ασυδοσία των ρομά που επικρατεί στα Άνω Λιόσια είναι για ακόμα μία φορά στο αρνητικό επίκεντρο της επικαιρότητας. Το χθεσινό επεισόδιο στην πόλη, δεν είναι το πρώτο και σίγουρα δεν θα είναι και το τελευταίο. 

Οι εικόνες ντροπής μιας πόλης σε κρίση, με φωτιές, όπλα, πυροβολισμούς, καταπατήσεις ιδιωτικής και δημόσιας γης, πώληση ναρκωτικών, αυτοσχέδιους αγώνες με πανάκριβα αυτοκίνητα, μουσική στη διαπασών σε ώρες κοινής ησυχίας, ο εκφοβισμός των κατοίκων και όλα όσα ζουν οι μόνιμοι κάτοικοι στον Δήμο Φυλής, δεν ήρθαν ξαφνικά. 

Ξεκίνησαν από τα παλιότερα χρόνια.
Τότε, επειδή ψήφιζαν τους κυβερνήτες της πόλης μας, είχαν το ελεύθερο να κλέβουν ποδήλατα μέσα από τις αυλές μας. Σήμερα το κακό παράγινε. Πλέον μπαίνουν στα σπίτια βράδυ, ενώ ο κόσμος βρίσκεται εντός. Ξυλοκοπούν τους ηλικιωμένους αλλά και τους νεαρότερους, βιάζουν γιαγιάδες, πουλούν ναρκωτικά και όπλα και γενικότερα αναβάθμισαν το έγκλημα προς το χειρότερο κάνοντας την πόλη μας εχθρική, άσχημη, αφιλόξενη και επικίνδυνη... 

Ακόμα θυμόμαστε τον Δήμαρχο Χρήστο Παππού να χειροκροτεί με καμάρι τον Αλέξη Τσίπρα όταν στα εγκαίνια της Περιβόητης Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής μίλησε για τους «Ψηφοφόρους» του Δημάρχου λέγοντας:

«Οι Ρομά, που διαμένουν για δεκαετίες στην περιοχή, είναι απαράδεκτο να γίνονται αποδιοπομπαίος τράγος και ταυτόσημο της παραβατικότητας. Αυτή είναι μια λογική, η οποία -όπου ακολουθήθηκε- ιστορικά, έθρεψε γενιές με το δηλητήριο του μίσους και του ρατσισμού και οδήγησε σε εθνικές και κοινωνικές τραγωδίες»


Ο δε Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς είχε δηλώσει πριν λίγο καιρό . «Δε στοχοποιούμε κανέναν, δεν είμαστε ρατσιστές, δε θέλουμε εγκληματικότητα και πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι τέρμα οι μαγκιές στο Δήμο Φυλής» 

Αμ δε, τζάμπα μάγκας είσαι εσύ Δήμαρχε που "δεν είσαι ρατσιστής" απέναντι στο έγκλημα, είσαι όμως ρατσιστής απέναντι στους φιλειρηνικούς δημότες που κλείνονται μέσα στα σπίτια τους, άλλοτε λόγω της βρώμας της χωματερής και άλλοτε λόγω των πυροβολισμών ακόμη και έξω από τα σχολεία.Βγες έξω, μίλα με δημότες. Και θα δεις πως με την δική σου στάση κλείνεις το μάτι στους εγκληματίες. Η Εγκληματικότητα, οι κλοπές, το εμπόριο ναρκωτικών έχουν ξεφύγει από κάθε έλεγχο στην πόλη! 

Άπαντες οι κάτοικοι, απαιτούμε τώρα, Άμεσα και Αποτελεσματικά, να ληφθούν μέτρα προστασίας της ζωής μας και των ζωών των παιδιών μας. 

Υ.Γ. Στην Ελληνική Αυγή για την Φυλή εργαζόμαστε xωρίς τυμπανοκρουσίες και αναποτελεσματικές φανφάρες, με μέθοδο, σύνεση, σχέδιο και κυρίως αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα. Γιαυτό και είμαστε σε θέση να παρουσιάζουμε το Πρόγραμμα μας ενάμιση χρόνο πριν τις δημοτικές εκλογές - Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, με ποιους και τι θέλουμε να πετύχουμε. Θέλουμε τον Δήμο Φυλής μια ασφαλή, πράσινη, περιβαλλοντικά αναβαθμισμένη πόλη!
Μια πόλη, πραγματικά τόπο να ζεις! ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ...

Ο βασικότερος πυλώνας του προγράμματος μας, είναι, η ΠΑΤΑΞΗ της εγκληματικότητας από όπου και αν προέρχεται και δεσμευόμαστε γιαυτό!

Δείτε το πρόγραμμα μας για την ασφάλεια αναλυτικά...  https://ayghfylis.blogspot.gr/2018/03/blog-post_24.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου