Αν οι "δημοκράτες" φέρονται φασιστικά, με απειλές και φιμώσεις, σε τι διαφέρουν από αυτούς που κατηγορούν ως "φασίστες";Ιδού πως "τίμησε" την υποψηφιότητα μας το blog http://e-fyli.blogspot.gr το οποίο ευχαριστούμε για την προβολή, αλλά κυρίως γιατί θεωρεί δεδομένη την εκλογή εκπροσώπων της "Ελληνικής Αυγής για την Φυλή" στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο. Ένα δημοτικό συμβούλιο όμως αγαπητοί μου φίλοι εκεί στο blog, που γίνεται μπάχαλο και χωρίς την παρουσία μας.... 

Εμείς, υποσχόμαστε να τιμούμε κάθε πρόσωπο και κάθε θεσμό, τόσο, όσο θα μας τιμούν και εκείνοι που συμμετέχουν σε αυτό...

Ιδού το πλήρες άρθρο των συναδέλφων του:  http://e-fyli.blogspot.gr/2018/04/blog-post_5.html
στο οποίο απαντούμε παρακάτω:
Εμφανίστηκε και ο υποψήφιος δήμαρχος της Χρυσής Αυγής για τον Δήμο Φυλής
Με τίτλο παράταξης "Ελληνική Αυγή για την Φυλή" εμφανίστηκε ο υποψήφιος δήμαρχος που θα κατέβει στον Δήμο μας, με την υποστήριξη του κόμματος της Χρυσής Αυγής.
Η Χρυσή Αυγή εκμεταλλευόμενη τα υψηλά ποσοστά που καταγράφει στον Δήμο μας, θα προσπαθήσει να κάνει αισθητή την παρουσία της και στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου Φυλής.
Το μπλογκ μας είναι αντίθετο στην ιδεολογία της Χρυσής Αυγής, αυτό το φασιστικό μόρφωμα που εκμεταλλεύεται τις αδυναμίες της ελληνικής κοινωνίας, ώστε με ναζιστικές πρακτικές να πετύχει την επικράτησή του.
Εμείς ξεκαθαρίζουμε πως είμαστε πολέμιοι της Χρυσής Αυγής και σε ότι αυτή εκφράζει.
Μπορεί το πολιτικό μας σύστημα να είναι σάπιο, όμως θεωρούμε πως η Χρυσή Αυγή δεν εκφράζει το δημοκρατικό πολίτευμα.
Δυστυχώς, γνωρίζουμε πως οι πολιτικές των προηγούμενων δημάρχων θα δώσουν ψήφους και τελικά φωνή στο ναζιστικό αυτό μόρφωμα.
Η συντακτική ομάδα του E-FYLI αποφάσισε να μην ξανασχοληθεί με αυτή την παράταξη που υποστηρίζει πως "ξέρει με ποιους μπορούν να λύσουν τα προβλήματα της πόλης μας".
ΟΧΙ, δε θέλουμε στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου Χρυσαυγίτες.
ΟΧΙ, δε θέλουμε ένα Δημοτικό Συμβούλιο μπάχαλο που θα κάνει ο κάθε Κασιδιάρης το κομμάτι του και την παράστασή του.
ΟΧΙ, δε θέλουμε κάποιον που θα εκμεταλλευτεί την ανασφάλεια που νιώθει ο δημότης απέναντι στην εγκληματικότητα για να προωθήσει την ιδεολογία του.
Οι αναγνώστες μας γνωρίζουν καλά την κριτική που ασκούμε σε ΟΛΟΥΣ ανεξαιρέτως τους πολιτικούς του Δήμου μας. Όμως η είσοδος της Χρυσής Αυγής στο Δημοτικό μας Συμβούλιο θα φέρει μονάχα το σκοτάδι και είναι στο χέρι μας να μη δώσουμε φωνή στις σειρήνες της Χρυσής Αυγής.
Η συντακτική ομάδα του Ε-FYLI

  • Συμφωνούμε μαζί σας πως "το πολιτικό μας σύστημα είναι σάπιο". Γιαυτό εμείς (και ο κόσμος στην περιοχή - όπως ακριβώς το παραδέχεστε) λέμε πως χρειάζεται ενισχυμένη η παρουσία της Ελληνικής Αυγής για την Φυλή.
  • Συμφωνούμε επίσης και στην κριτική που ασκείται στις "πολιτικές των προηγούμενων δημάρχων". Προφανώς βλέπετε και σεις γύρω σας την σήψη και την παρακμή, την εγκατάλειψη και την διαφθορά, γιαυτό και αγωνιάτε. Πιστέψτε μας όμως, είμαστε εδώ για το καλό των Δημοτών και όχι να σας παρηγορήσουμε!
ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ στην φράση σας πως: "η είσοδος της Χρυσής Αυγής στο Δημοτικό μας Συμβούλιο θα φέρει μονάχα το σκοτάδι". Ξέρετε, μου θυμίζετε την κ. Δούρου που έλεγε πως η Χρυσή Αυγή, (της οποίας αυτοδιοικητική έκφραση είναι η Ελληνική Αυγή) θα γυρίσει την χώρα 500 χρόνια πίσω.

Γιατί τελικά, με τον μέχρι τώρα τρόπο που πολιτεύθηκε στην διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής, ξεχνώντας τα συνθήματα περί ανακύκλωσης στην πηγή, εκείνη έστειλε τον Δήμο Φυλής. 1000 χρόνια πίσω, συνεργαζόμενη πιστά με τον Δήμαρχο Φυλής κ Χρήστο Παππού, ο οποίος υπερασπίζεται μόνον την ανακύκλωση των συμφερόντων, υποβαθμίζοντας περαιτέρω περιβαλλοντικά την περιοχή, αφήνοντας ανοιχτή και αμβαθύνοντας τα κύτταρα της χαβούζας που καταχρηστικά ονομάζουν "ΧΥΤΑ-ΧΥΤΥ ΦΥΛΗΣ" για να χωρέσει και άλλο καρκίνο, λες και δεν αρκούσαν όσα προβλήματα είχε ήδη ο κόσμος που ζει στον Δήμο μας και γύρω, μολύνοντας περαιτέρω γη - αέρα - νερό, βάζοντας ταφόπλακα στο μέλλον όλων μας στην πόλη, δημιουργώντας θέματα υγείας στους πολίτες, υποβαθμίζοντας ως εκεί που δεν πάει τις περιουσίες των δημοτών.

Λέτε πως "η συντακτική ομάδα του E-FYLI αποφάσισε να μην ξανασχοληθεί με αυτή την παράταξη που υποστηρίζει πως "ξέρει με ποιους μπορούν να λύσουν τα προβλήματα της πόλης μας".

Τιμή μας που ταράζεστε, στο άκουσμα πως η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΛΗ, ξέρει με ποιους μπορεί να λύσει τα προβλήματα της πόλης μας. 

Σας ενοχλεί η απόφαση μας πως στο ψηφοδέλτιο της παράταξης μας ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ που έχει υπάρξει μέλος διοίκησης σε προηγούμενη θητεία στον Δήμο; 

Έχουμε ανάμεσα μας νέους επιστήμονες, εργάτες, ανέργους που έχασαν την δουλειά τους λόγω των μνημονίων, επιχειρηματίες, βιοπαλαιστές, όλοι άνθρωποι του μόχθου και της καθημερινότητας, που εγγυώνται όσα περιγράφουμε στο πρόγραμμα που βρίσκεται στο site μας, στο οποίο δεν αναφερθήκατε ούτε σε μια αράδα, παρά το ότι είμαστε ίσως Η ΜΟΝΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ που ξεκινά με πρόγραμμα σε δημόσια διαβούλευση, δείγμα και της δημοκρατίας που μας διακατέχει, δείγμα του πως θέλουμε να συμμετέχουμε στα κοινά και στον δημόσιο διάλογο. 

Έναν διάλογο που δεν επιθυμείται να συτμμετέχουμε, προφανώς.
Στα όσα περί αποκλεισμού λοιπόν που γράφετε αγαπητοί συνάδελφοι, να σας πω πως έχουμε μάθει να αντέχουμε την "δημ(ι)οκρατία" που έχει ο καθένας στο κεφάλι του, αλλά και την φίμωση που προαναγγέλλετε πως θα μας επιβάλλετε. Γνωρίζουμε καλά στον μικρό μας δήμο ποιοι είναι τι, γνωρίζουμε όλους τους κρυφοφασίστες που δείχνουν εμάς με το δάχτυλο για να κρύψουν τα δικά τους φασιστικά χούγια. 

Φαντάζομαι θα δίνετε φωνή στους πράσινους, μπλέ, και κόκκινους κλέφτες και ψεύτες που διοίκησαν διαχρονικά τον δήμο μας, άρα η δημοκρατία σώθηκε... 
Ζήτω η Δημοκρατία! 

Εμείς πάλι δεν έχουμε τόσο ναζιστικές συνήθειες να αποκλείουμε κόσμο. Δεν εκμεταλλευόμαστε το δημόσιο βήμα που έχουμε για να φιμώνουμε πρόσωπα και θεσμούς όπως είναι η δημοσιογραφία. 
Γιαυτό και θα σας αποστέλλουμε δελτία τύπου, περιμένοντας να ανταποκριθείτε στο καθήκον σας και εύχομαι να το πράξετε αν και κάτι μου λέει πως τελικά εσείς φοβάστε την Δημοκρατία.

Αν οι αναγνώστες σας δεν βλέπουν ανακοινώσεις μας, απολογηθείτε εσείς σε αυτούς και στην συνείδηση σας. Εμείς θα κοιμόμαστε με ήσυχη συνείδηση, σχεδιάζοντας και καταθέτοντας λύσεις για τα πολλά προβλήματα του Δήμου, τα οποία δεν αντέχουν σε πολυτελείς θεωρητικές συζητήσεις περί τι είναι ναζισμός και τι είναι φασισμός.

Και κλείνοντας αυτή την "ευχαριστία" για την προβολή που μας κάνατε υβρίζοντας μας, σας απευθύνω το εξής ερώτημα: Αν οι "δημοκράτες" φέρονται φασιστικά, με απειλές και φιμώσεις, σε τι διαφέρουν από αυτούς που κατηγορούν ως "φασίστες";


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου